Naš tim

Miloš Bogdanović

Beograd, direktor

Uvek stoji na čelu tima u teškim trenucima, i iza dobrih timskih rezultata. Samo jedno ne dopušta: da sledeće godine zažalimo što nismo počeli danas. U direktnoj prodaji od 2012, suvlasnik od 2016. godine.

Nevena Radovanović

Beograd, šefica logistike

U prodaji deset godina, u operativi pet. Zna svaki grad, svaku opštinu, varoš, selo i zaoseok od Vranja do Sombora i od Kikinde do Sjenice.
Bez navigacije nalazi svaki bulevar, ulicu i sokak naše zemlje u tačan broj, a BB posebno.

Ivan Vučetić

Niš, regionalni direktor

Ne da na jug, neće na sever. Uporan da filijala u Nišu bude u ravni sa centralom u Beogradu, kako u radnom okruženju tako i u radnim rezultatima.
Zaposlen kod nas i zapošljava nas od 2018. godine.

Goran Mandić

Beograd, menadžer

Naročito smo ponosni na ljude koje napuste zonu komfora, tj. državni posao, jer veruju da vrede više, mogu bolje, i to i dokažu. Ipak, on je posebno ponosan jer je otac prve bebe naše kompanije.

Milena Ilić

Kotež, operaterka

Njena lepa reč, pre svega, otvara vrata naših korisnika. Omiljena sagovornica naših klijenata, čija će ljubaznost obezbediti dobrodošlicu našim kolegama u svakom domu u Srbiji.

Slobodan Zajić

Aleksandrovac, tim lider

Doselio se u Niš zbog ljubavi, a zavoleo i posao.
Kao Najprodavac godine 2019, dobio priliku da tu titulu spoji sa zvanjem mastera psihologije i pedagogije kako bi obučio i kreirao novi tim komercijalista.

Aleksandra Milošević

Palilula, komercijalistkinja

Nakon što je oborila sve rekorde i postavila najviše standarde u telefonskoj kampanji, prihvatila je izazov da iste rezultate postigne i na terenu. Kad neko tako odvažno uđe u prodaju, uspeh je zagaranotvan.