Скочи на садржај

Naši partneri

Kako bismo naše proizvode učinili dostupnim i finansijski najugroženijim korisinicima, penzionerima smo omogućili kupovinu administrativnom zabranom preko Fonda PIO, što garantuje fiksnu dinarsku ratu, Ugovorom o saradnji broj 181-109/18 od 08.02.2018. godine.

Verujući da je kvalitet porizvoda najvažniji u poslovanju, i kako bi svaki naš kupac u svom domu imao proveren, testiran, sertifikovan, ispravan uređaj pod garancijom, odabrali smo najpoudzanijeg dobavljača sa izuzetnim profesionalnim renomeom.  

Što čovek više zna, više vredi sebi, porodici, prijateljima, kompaniji. Zato naš tim stalno širi svoja znanja i unapređuje svoje veštine, jer verujemo da je ulaganje u ljude i usavršavanje najbolja investicija, što se u saradnji sa ovim edukativnim centrom silovite inspiracije, snažne energije i poslovnog znanja, i dokazalo.

U žellji da naručeni proizvod što pre stigne do srećnog vlasnika ili da reklamaciju što pre otklonimo, sarađujemo sa najefikasnijom kurirskom službom. Klijent u svakom trenutku može da prati put uređaja, koji će pouzdano stići brzo i neoštećen. 

Drum je naš glavni poslovni prostor, a put krvotok naše kompanije. Bezbednost i sigurnost naših zaposlenih je prvi prioritet, te je briga o našem voznom parku poverena globalnom brendu prepozatljivom u čitavom svetu. 

Veoma nam je važno etično i poslovanje u skladu sa svim propisima Republike Srbije. O svim našim pravnim poslovima brine jedna od najprestižnijih beogradskih advokatskih kancelarija.